info@nordicplant.dk | Leveringstid på 1-3 hverdage

Vriesea Red Chestnut

139,95 DKK199,95 DKK

Pasningsvejledning:
Sollys: Planten trives bedst i lys uden direkte sol

Vanding: Planten vandes 1-2 gange hver anden uge

Højde: Planten måler 45 cm i højden inkl. lerpotte

Ryd

Den unikke Vriesea Red Chestnut

Vriesea Red Chestnut er en speciel plante, der oprindeligt stammer fra Mellem- og Sydamerika. I dens naturlige omgivelser kan den findes i skovbunden, i et utal af farver og variationer. 

Plantens udseende er unikt og skiller sig ud, hvilket gør at den er nem at få øje på. Planten vokser lidt som en rose, den skyder fra midten og folder langsomt sine blade ud. Når bladene er helt nye vil de være grønne, men med tiden vil bladene dog blive mere røde, og samtidig danne det meget karakteristiske mønster i bladene. Mønsteret i bladene kan minde om striberne på en zebra, ligesom man f.eks. ser det på Alocasia Zebrina. Mønsteret vil blive tydeligere som planten bliver ældre, kombineret med at den får mere lys. Jo mere lys planten får, jo tydeligere bliver mønsteret i bladene. 

Den unikke Vriesea Red Chestnut, skiller sig ud fra andre indendørs planter, ved at bladene har et rødligt skær. Denne plante er et super godt supplement til plantesamlingen, da den røde farve vil skabe en kontrast til det ellers meget grønne udseende der er i planteverden.

Størrelse: Planten måler 40-45 centimeter i højden inklusiv lerpotte. (Lerpotte, 17 cm; underskål, 15 cm i diameter)

Hvordan skal en Vriesea Red Chestnut passes?

Vriesea Red Chestnut er oprindeligt en tropisk plante, der lever i varmere og mere vådt klima. På trods af plantens tropiske historie, så passer den utrolig godt ind den danske hverdag, enten i hjemmet, på kontoret eller i drivhus. Planten er nemlig nem at passe, da den er forholdsvis hårdfør. Planten kræver ikke meget vand, men sørg gerne for at holde jorden fugtig. Jorden kan holdes fugtig hvis man giver planten en smule vand en gang om uge. Planten trives bedst hvis den vandes en lille smule flere gange, frem for meget vand på en gang.

Placer gerne planten i et rum med halv skygge eller hel  skygge. Planten tåler nemlig ikke direkte sol da det vil brande bladene.

Har du nogle spørgsmål angående planten, så er du mere end velkommen til at skrive til os her.

Køb din plante online hos Nordic Plant i dag – og få den leveret direkte til døren. Se resten af vores udvalg her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.