info@nordicplant.dk | Leveringstid på 1-3 hverdage

Scindapsus Trebie

199,95 DKK279,95 DKK

Vejledning:
Sollys: Planten trives bedst i lys uden direkte sollys

Vanding: Planten vandes 1-2 gange hver anden uge

Ryd

Hængeplanten Scindapsus Trebie

Scindapsus Trebie er en fin enkel hængeplante. Hængeplanten hører oprindeligt hjemme i dele af Asien, hvor der er et varmere og mere fugtigt miljø. I nogle egne af Asien, kan man i naturen finde hængeplanten være op til 3 meter lang. Scindapsus Trebie ses ofte klatrene på forskellige træer i de tropiske områder af Asien.

Planten er kendetegnet ved sine små hjerteformede blade, som udspringer for enden af lange tynde stilke. Bladene er mørkegrønne med lysegrønne pletter, og har en lysegrøn bladrand.  Det unikke udseende gør planten til et spændende indslag i hverdagen, omend det er på kontoret eller i hjemmet. 

Scindapsus Trebie kan både dyrkes som hængeplante eller opstammes. Dette kan for eksempel gøres ved at sætte bambuspinde i potten, som planten vokser op af. Ønskes det dog at holde planten nede, gøres dette ved at klippe nye skud af, når disse opdages.

Hvordan skal Scindapsus Trebie plejes

Planten er meget nem at holde. Den tåler ikke direkte lys, men trives bedst i et lyst rum, i delvis – eller helskygge. Planten bør optimalt, stå et sted, hvor der er mellem 18 og 25 grader, og bør ikke stilles et sted hvor det bliver koldere end 15 grader. Om sommeren skal planten vandes 1-2 gange hver anden uge, men om vinteren, kan der gå helt op til tre uger mellem vanding. Hvis man oplever, at nogle af plantens blade bliver gule, kan dette skyldes at planten er for våd, og jorden bør derfor udtørres. 

Ønskes det at planten skal vokset meget, bør den jævnligt plantes i en større potte, for at give rødderne plads til at vokse.

Har du nogle spørgsmål angående planten, så er du mere end velkommen til at skrive til os her.

Køb din plante online hos Nordic Plant i dag – og få den leveret direkte til døren. Se resten af vores udvalg her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.