info@nordicplant.dk | Leveringstid på 1-3 hverdage

Philodendron Scandens

149,95 DKK189,95 DKK

Pasningsvejledning:
Sollys: 
Planten trives bedst i lys uden direkte sollys

Vanding: Planten vandes 1-2 gange hver anden uge

Højden: Planten har en længde på 55-60 centimeter

Ryd

Planten der er symbol for kærlighed

Philodendron Scandens er en smuk klassisk hængeplante. Planten stammer oprindeligt fra et mere varmere og mere fugtigt miljø i det tropiske Sydamerika – mere præcist, har den hjemme i Brasiliens regnskove, hvor den trives som klatreplante. Planten går i dagligtale under navnet kæreste-planten hvilket skyldes plantens blade. Bladene på Philodendron Scandens er hjerteformede, og har en smuk grøn farve. På baggrund af dens hjerteformede blade, ser man ofte planten som et symbol for kærlighed. Kæreste-planten kunne derfor være perfekt i hjemmet, for til dagligt at minde os om kærligheden. 

Philodendron Scandens kan med fordel dyrkes som hængeplante, dette vil den være rigtig god til. Planten kan også dyrkes som slyngplante, hvor planten kan “opstammes”. Dette kan man for eksempel gøre ved at sætte bambusspyd i potten, sådan at plante har noget at vokse op af. Hvis det ønskes at holde planten nede, kan dette gøres ved at klippe nye skud af, når man opdager dem. 

Hvordan skal Philodendron Scandens plejes?

Scandens trives bedst ved at holdes fugtig gennem foråret og sommeren, hvor den skal vandes 1-2 gange hver anden uge. Hertil må den gerne tørre ud mellem vandingerne om vinteren. Planten kan holdes godt under mange forskellige forhold, men dog vil den have det bedst ved at stå i lys uden nogen direkte sol.

Philodendron Scandens er en simpel plante. Den tåler ikke direkte sol, men trives i et lyst rum. Planten bør ikke stå et sted hvor der bliver koldere end 10 grader, men har det bedst ved stuetemperatur. Om sommeren skal planten vandes en til to gange om ugen, alt efter hvor varmt den stå, sørg for at den ikke bliver for tør. 

Hold øje med bladene. Begynde bladene at blive gule, så kan det være et signal om at er for våd, og jorden bør derfor udtørres. 

Har du nogle spørgsmål angående planten, så er du mere end velkommen til at skrive til os her.

Køb din plante online hos Nordic Plant i dag – og få den leveret direkte til døren. Se resten af vores udvalg her.

Varekategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.