info@nordicplant.dk | Leveringstid på 1-3 hverdage

Philodendron Grey

209,95 DKK289,95 DKK

Pasningsvejledning:
Sollys: Planten trives bedst i lys uden direkte sol

Vanding: Planten vandes 1-2 gange hver anden uge

Højde: Planten måler 50-55 cm i højden inkl. lerpotte

Ryd

Den store grå Philodendron

Philodendron Grey stammer fra Philodendron-familien, der er en sort som man i dag kan finde i et utal af variationer. Sorten stammer oprindeligt fra Sydamerika, men blev importeret til Europa tilbage i 1600-tallet. Siden har man dyrket Philodendron sorten i hele verden, hvilket blandt andet har affødt den smukke Philodendron Grey. Du kan få et endnu bedre indblik i Philodendron familien ved også at kigge på Phildodendron Red Imperial, Philodendron Scandens eller Philodendron Fun Bun, som er meget forskellige planter, men del af samme familie.

Den flotte Philodendron Grey, skiller sig ud fra resten af sorten, ved at dens blade har et gråligt skær. Denne plante er et fantastisk supplement til plantesamlingen, da den giver en kontrast, til det ellers meget grønne udseende der er i planteverden.

Størrelse: Planten måler 50 – 55 centimeter i højden inklusiv lerpotte, bredden 70-80 cm. (Lerpotte, 21 cm, underskål, 19 cm i diameter)

Hvordan skal en Philodendron Grey?

På trods af at dette er en tropisk plante, så fungerer den stadig rigtig godt i det danske hjem eller på kontoret. Planten er nemlig super nem at passe, da den kan tilpasse sig miljøet den står i, så længe at den holdes varm.

Planten er nem at passe, selv hvis man ikke har grønne fingre. Det skyldes blandt andet at planten ikke kræver meget vand, og at den godt kan tåle at tørre ud mellem vanding. Vi anbefaler dog, at man forsøger at holde jorden fugtigt, for at give planten optimale forhold. I meget varme periode kan det være nødvendigt at vande planten hver 5. dag. I vinterperioderne hvor lyset er begrænset kan man skrue ned for vanding, og nøjes med at gøre dette ca. hver 10. dag.

Så vidt muligt, bør planten stilles et sted, hvor der er massere lys, men ingen direkte sol, da det kan ødelægge bladene. 

Har du nogle spørgsmål angående planten, så er du mere end velkommen til at skrive til os her.

Køb din plante online hos Nordic Plant i dag – og få den leveret direkte til døren. Se resten af vores udvalg her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.