| info@nordicplant.dk | Leveringstid på 1-3 hverdage

Opstammet Ficus Lyrata (Violinfigen)

Fra 1.499 DKK

Plantevejledning:
Sollys: Planten kan købe trives i lys med direkte – og indirekte sollys

Vanding: Planten vandes 1-2 gange hver uge

Højde: Planten måler 170 cm i højden inkl. lerkrukke

Uden krukke: Ø27 cm

Ryd
  

Planten fra de afrikanske regnskove

Violinfigen går under det latinske navn, Ficus Lyrata, og er en utrolig kendt plante, som stammer fra det vestlige Afrika. Den er her en del af de Afrikanske regnskove, hvor den trives et et fugtigt klima med massere af varme. Da planten stammer herfra, så får man derfor muligheden for at få et lille stykke regnskov ind i hjemmet. Ficus Lyrata er en af de mere kendte plantearter, som kendetegnes ved dens store blade, der ligner små violiner. Planten er samtidig en del af figen-familien, hvor den modsat andre figen-planter ikke kan bære frugter. 

Man kan i dag finde Ficus Lyrata i rigtig mange forme og størrelser, hvor denne har én stamme. På enden er denne har planten en utrolig flot, rund krone, der kan give et utrolig flot præg i hjemmet. Selvom planten størrelse, så vil den ikke fylde nær så meget, da den er yderst tæt, og vil derfor kunne fungere i ethvert hjem som eksempelvis en hjørneplante.

Størrelse: Planten måler 165-170 centimeter i højden inklusiv lerkrukke. (lerkrukke, 37 cm; underskål, 29 cm i diameter)

Hvordan skal Ficus Lyrata plejes? 

Ficus Lyrata er overordnet set en art af planter, som generelt er nemme at pleje. Da denne har sin tykke stamme og sin størrelse, så er der mere næring i den, hvor den derfor vil være sværere at skulle slå ihjel. Planten kan både stå i sky og delvist i sol, da den er vant til dette i regnskoven. Den trives dog bedst, hvis den kan få en plads, hvor den kan få indirekte sollys. Den bør samtidig vandes 1-2 gange hver anden uge, alt efter hvor varmt den står. Jorden kan man fordel holdes våd, men tager dog ikke skade af, at tørre ud engang imellem. 

Planten kan med fordel gives gødning halvårligt for at holde den sund, og jorden kan samtidig skiftes, så der sikres en næringsrig jord, som planten kan leve af. 

Har du nogle spørgsmål angående planten, så er du mere end velkommen til at skrive til os her.

Køb din plante online hos Nordic Plant i dag – og få den leveret direkte til døren. Se resten af vores udvalg her.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Translate »