info@nordicplant.dk | Leveringstid på 1-3 hverdage

Monstera Obliqua

119,95 DKK179,95 DKK

Pasningsvejledning:
Sollys: Planten trives bedst i lys uden direkte sollys

Vanding: Planten vandes 1-2 gange hver anden uge

Højde: Planten måler 30-35 cm i højden inkl. lerpotte

Ryd

Den charmerende plante med de hullede blade

Monstera Obliqua kendetegnes ved dens grønne blade, som har mange ovale huller, hvilket fører til kælenavnet Swiss Cheese Plant. Botanikere mener, at hullerne i dens blade hjælper planten med at stå imod vinde, hvor den samtidig tillader at lys passerer gennem til nedre dele af planten. Planten er en del sjældnere end de almindeligt dyrkede Monstera Deliciosa. Obliqua er indfødt i de brasilianske regnskov, hvor betingelserne for pasning stammer fra dette klima.

Størrelse: Planten måler 30-35 centimeter i højden inklusiv lerpotte. (Lerpotte, 17 cm; underskål, 15 cm i diameter)

Hvordan skal Monstera Obliqua plejes?

Monstera Obliqua er meget lige til hvad angår pasning, og er nem at have stående i hjemmet. Planten trives bedst hvis den får en god mængde indirekte sollys. Man skal passe på at den ikke får direkte sollys, da dette vil brænde bladene og give brune mærker. Hertil skal planten vandes 1-2 gange hver anden uge, og skal samtidig helst tørre ud mellem vandingerne. Den gror samtidig bedst i en mere fugtig luft, hvor en plads på badeværelse vil gavne godt. Man kan dog også give planten et brusebad i ny og næ, hvor en luftfugter også vil hjælpe.

Tip: Som en naturlig del af Monstera-arten, så vil der vokse luftrødder ud fra den. Man skal ikke blive bange for disse. Man kan som planteejer vælge at lade disse gro, eller blot se om man kan skjule dem i potten. Hvis man ikke kan lade udseendet, så kan man blot trimme dem. Monstera Obliqua er dog ikke den planten fra sorten, som vokser de fleste, hvor den dog ikke vokse særlig mange luftrødder.

Har du nogle spørgsmål angående planten, så er du mere end velkommen til at skrive til os her.

Køb din plante online hos Nordic Plant i dag – og få den leveret direkte til døren. Se vores udvalg her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.