info@nordicplant.dk | Leveringstid på 1-3 hverdage

Guldranke – Epipremnum Aureum ‘N’ Joy’

149,95 DKK209,95 DKK

Pasningsvejledning: 
Sollys:
Planten trives bedst i lys uden direkte sollys

Vanding: Plantes vandes 1-2 gange hver anden uge

Højde: Planten måler 30-35 centimeter i højden inkl. lerpotte

Ryd

Hængeplanten med de unikke blade

Guldranke ‘N’ Joy’ er blandt de mere populære planter i Danmark. Denne sort er bedre kendt af nogle, under kælenavnet Devils Ivy. Planten hører under Pothos-arten, som er hjemmehørende i Østasien, hvor den i de naturlige omgivelser kan gro luftrødder, der kan blive op til 5 meter. 

Da dette er en hænge plante, er der en lang række muligheder, for hvordan planten kan indgå i indretningen i hjemmet. Planten kan for eksempel placeres i en vindueskarm eller på badeværelset, og vil trives begge steder, da den her kan få en god mængde af fugt.

Guldranken er kendetegnet ved de grønne store blade, som har tildens til at danne et guligt eller hvidligt mønster. Mønsteret kan opstå i større eller mindre grad. På nogle planter vil der kunne findes blade hvor der næsten ingen grøn farve er. Farven i bladene hænger sammen med den mængde lys som planten får, ønskes det derfor at have en plante med meget lyse blade, bør planten blive placeret i et lyst rum.

Størrelse: Planten måler 30-35 centimeter i højden inklusiv lerpotte (Lerpotte, 17 cm; underskål, 15 centimeter i diameter)

Hvordan skal Guldranke ‘N’ Joy plejes? 

Guldranke ‘N’ Joy er en utrolig nem plante at passe, da den er god til at tilpasse sig forskellige miljøer. Planten trives bedst i inddirekte sol, men tåler også direkte sol, dog kun i mindre grad. Hvis planten får for meget direkte sol, kan man opleve at bladene får brandmærker, og bliver herved brune. Guldranken skal vandes 1-2 gange hver anden uge, hvor man dog skal passe på i forhold til overvanding. Planten trives bedst, hvis man i perioden fra april til september, gøder den cirka hver anden uge.

Har du nogle spørgsmål angående planten, så er du mere end velkommen til at skrive til os her.

Køb din plante online hos Nordic Plant i dag – og få den leveret direkte til døren. Se resten af vores udvalg her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.