info@nordicplant.dk | Leveringstid på 1-3 hverdage

Ficus Petiolaris

119,95 DKK179,95 DKK

Pasningsvejledning:
Sollys: Planten trives bedst i lys uden direkte sole

Vanding: Planten vandes 1-2 gange hver anden uge

Højde: Planten måler 50 centimeter i højden inkl. lerpotte

Ryd

Planten med stammen og den mælkeagtige saft

Ficus Petiolaris stammer fra de tropiske klimaer i Mexico, og er en del af Ficus-familien, som indeholder mere en 1000 forskellige arter. Planten går under kælenavnet rock fig, da planten oftest kan findes i stenrige områder. Ficus-arten er kendt for at kunne blive utrolig store, hvor Petiolaris kan blive helt op til 30 meter i det rigtige klima. Dette er dog ikke noget, som kan ske, hvis man blot har planten stående i hjemmet.

Ficus Petiolaris er en utrolig speciel plante, da den kan skabe en stamme, hvor bladene og stilkene vokser ud fra. Herudover har den en mælkeagtig saft inde i sig som siver ud, hvis man bliver skåret i. Mange af bladene vil samtidig have nogle lyserøde årer, hvilket passer utrolig godt til plantens lysegrønne blade. Dette er samtidig nemt at spotte i et hjem, hvilket er med til at sætte et særligt præg, da lyserød ikke er en farve, som man ofte ser i indretningen.

Størrelse: Planten måler cirka 50 centimeter i højden inklusiv lerpotte. (Lerpotte, 17 cm; underskål, 15 cm i diameter)

Hvordan skal Ficus Petiolaris plejes?

På baggrund af dens oprindelse fra Mexico, så trives planten bedst, hvis den placeres et sted, hvor den kan få indirekte sollys. Man har samtidig mulighed for at stille planten ud i sommerperioden, men bør dog tages indenfor, når nattetemperaturen falder til under 10 grader. Hertil skal indendørs planten vandes 1-2 gange hver anden uge, hvor den har det bedst, hvis jorden ikke tørres ud. Planten vil samtidig have det bedst, hvis den får en ny omgang gødning halvårligt. Dette vil hjælpe med at holde planten sund og rask.

Har du nogle spørgsmål angående planten, så er du mere end velkommen til at skrive til os her.

Køb din plante online hos Nordic Plant i dag – og få den leveret direkte til døren. Se resten af vores udvalg her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.