info@nordicplant.dk | Leveringstid på 1-3 hverdage

Ficus Microcarpa Ginseng

899,95 DKK1.199,95 DKK

Plantevejledning:
Sollys: Planten kan købe trives i lys med direkte – og indirekte sollys

Vanding: Planten vandes 1-2 gange hver anden uge

Højde: Planten måler 160 cm i højden inkl. lerpotte

Prisen er inklusiv levering direkte til døren.

Ryd

Planten med den lyse stamme

Ficus Microcarpa Ginseng er en utrolig unik plante, som stammer fra det sydlige Kina, Malaysia og Taiwan. Indendørs planten karakteriseres tykke stamme, der har en usædvanlig form samt de små, ovale og mørkegrønne blade, som vokser langs stammen. Ginseng kan blive helt op til 20 meter høj, hvis den lever under sine oprindelige forhold.

Ginseng er den rigtige plante for dig, hvis du er nybegynder indenfor pasnings af bonsai-træer. Microcarpa Ginseng anses for at være det nemme bonsaitræ, som man kan dyrke, hvilket begrundes ud fra dens hårdførhed. Bonsai er en dyrkningsmetode, som stammer fra Japan og Kina, hvor man reproducerer træer i en miniatureudgave, som denne her. De dyrkes herved i lerpotter og er samtidig afhængige af, at de får den korrekte pleje.

Størrelse: Planten måler 120-130 centimeter i højden inklusiv lerpotte. (Lerpotte, 37 cm; underskål, 31 cm i diameter)

Hvordan skal Ficus Microcarpa Ginseng plejes?

Ficus Ginseng er en hårdført plante, som skal vandes jævnligt, så jorden ikke udtørrer helt. Ficus-arten tåler generelt at kunne udtørre, men vil dog begynde at smide bladene, hvis den mangler vand. Det vil hertil være optimalt, at mærke jorden efter inden man vander. Planten skal helst placeres, hvor den kan få indirekte sollys, man kan dog også trives ved direkte sollys. I forhold til gødning, så skal dette ske ofte i vækstsæson, som er fra marts til og med oktober.

Tip: Når man omplanter Ginseng, så er det vigtigt, at lade alle rødderne komme med over i den nye potter, da planten ikke skyder særligt mange rødder. Man skal samtidig sørge for, at jorden er tør, når man ompotter.

Har du nogle spørgsmål angående planten, så er du mere end velkommen til at skrive til os her.

Køb din plante online hos Nordic Plant i dag – og få den leveret direkte til døren. Se resten af vores udvalg her

Updating…
  • Ingen varer i kurven.