info@nordicplant.dk | Leveringstid på 1-3 hverdage

Dioscorea Elephantipes

149,95 DKK334,95 DKK

Pasningsvejledning:

Sollys: Planten trives bedst i lys med direkte sollys

Vanding: Planten vandes 1-2 gange om måneden

Højde: Planten findes i flere størrelse – højden inkl. lerpotte

Ryd

Den usædvanlige knoldplante fra Sydafrika

Dioscorea Elephantipes er en utrolig unik sukkulent, som også er kendt under navnet Skildpadde eller Elefantfod. Planten stammer fra Sydafrika, og er langsomt voksende – og langtids levende, hvor den om sommeren viser sit fulde potentiale. Her vælger planten at blomstre, hvor den får nogle hjerteformede blade. I sine naturlige omgivelser kan planten findes med en knold på helt op til 3 meter i højden og 1 meter i bredden.

Bemærk: Elephantipes vil smide sine blade i slutningen af efteråret, hvor den efterfølgende vil blomstre igen i starten af sommeren. Hvis du vælger at købe planten i denne periode, så vil du derfor modtage en plante uden blade. Hvis dette er tilfældet for dig, så skal du blot tage dig godt af den og give den massere af kærlighed. Planten vil derfor blomstre for dig igen hurtigst muligt.

Størrelse: Den store Elephantipes måler 13 centimeter i højden inklusiv lerpotte, hvilket omfatter fra underskål til der hvor knolden slutter. 

Den lille Elephantipes måler 17 centimeter i højden inklusiv lerpotte og blade. (den måler 13 centimeter eksklusiv blade.

Hvordan skal en Dioscorea Elephantipes plejes?

Dioscocerea Elephantipes er en indendørs plante, som trives bedst ved at få meget sol. Her vil et sted som en vindueskarm passe perfekt. Planten er samtidig blandt de få, som ikke skal have særlig meget vand. Denne her type er 1-2 gange om måneden, hvor den i efterår – og vinterperioden skal have det minimale. Man skal hertil passe på med ikke at overvande planten, da den herved vil blive dårlig og formentlig gå hen og dø. Den skal samtidig vandes omkring kanten af potten og ikke direkte på knolden.

Har du nogle spørgsmål angående planten, så er du mere end velkommen til at skrive til os her.

Køb din plante online hos Nordic Plant i dag – og få den leveret direkte til døren. Se resten af vores udvalg her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.