| info@nordicplant.dk | Leveringstid på 1-3 hverdage

Alocasia Cuprea Red Secret

Fra 150 DKK

Pasningsvejledning:
Vanding: Plantren trives bedst i lys uden direkte sollys

Sollys: Planten vandes 1-2 gange hver anden uge

Højde: Planten måler 30-35 centimeter inkl. lerpotte

Uden krukke: Ø13 cm

Ryd
  

Den unikke indendørsplante – Alocasia Cuprea

Alocasia Red Secret, er en del af den store Alocasia-familie, som består af over 70 forskellige sorter. Alocasia er oprindeligt fra de tropiske og subtropiske klimaområder, der eksisterer i den sydøstlige del af Asien, og i den østlige del af Australien. Alocasia planterne er ofte kendt for deres unikke udseende, som er kendetegnet ved de karakteristiske store blade for enden af meget tynde stilke. I naturen kan bladene på planten blive helt op til 90 centimeter i længden.

Det unikke ved Alocasia Red Secret er blandt andet bladenes farve. Når bladene vokser ud, vil de i første omgang have en rødlig glød. Den røde farve vil forsvinde på forsiden af bladene, men stadig kunne ses på bagsiden af bladene. Planten er perfekt at have stående indendørs, men trives også i drivhus.

Planten vokser hurtigt, og kan under de rigtige forhold vokse et nyt blad hver 14. dag. Ønskes det at holde planten nede, bør denne sættes i en lille potte, for at begrænse rødderne.

Hvordan skal Alocasia Cuprea plejes?

Alocasia Red Secret bør placeres delvist i sol, men tager ikke skade af direkte sol. Planten skal placeres et varmt sted, for at have optimale forhold. Alocasia Red Secret skal vandes cirka en gang om ugen, så jorden holdes fugtig. Som andre tropiske planter, har Alocasia Red Secret det bedst, hvis bladene pudses jævnligt og bladene vandes med forstøver. Planten kan med fordel gives noget gødning halvårligt for at holde den sund, og samtidig kan jorden skiftes.

Ønskes det at planten skal vokset meget, bør den jævnligt plantes i en større potte, for at give rødderne plads til at vokse.

Har du nogle spørgsmål angående planten, så er du mere end velkommen til at skrive til os her.

Køb din plante online hos Nordic Plant i dag – og få den leveret direkte til døren. Se resten af vores udvalg her.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Translate »