info@nordicplant.dk | Leveringstid på 1-3 hverdage

Hvordan leveres planten?

Hos Nordic Plant sender vi alle vores planter som almindelig pakkepost. Til dette benytter vi genbrugsmaterialer, hvor planten bliver pakket sikkert ind. Herefter leveres pakken til GLS, som efterfølgende sørger for at planten kommer sikkert hjem til dig.

Vi elsker planter

Når du bestiller planter hos Nordic Plant

Køb af planten

Du finder din favoritplante på vores hjemmeside, og bestiller den eftefølgende hjem til dig.

Udvælgelsen

Vi sørger for at udvælge den bedste plante, så du får en i høj kvalitet, og som samtidig er den pæneste plante.

Pakning

Vi pakker din plante med genbrugsmaterialer, så den kan holde til selv den mest hårdføre levering.

Modtagelse

Planten leveres direkte til din dør, og er klar til at stå i dit hjem, hvor den kan vokse sig stor og endnu flottere.

Step 1:
Køb af planten

Vi har hos Nordic Plant samlet et sortiment af vores yndlingsplanter, og gjort det muligt at købe disse online. Det er herved blevet gjort nemmere for dig at skulle købe planter, da du ikke skal bekymre dig om at få dem transporteret hjem. Det er utrolig enkelt, da du blot skal vælge den plante, som du bedst kan lide.

Step 2:
Udvælgelsen

Vores varelager er altid fyldt op med planter, og ofte flere af samme slags. Da det ikke er alle planter som er ens, så vil vi altid gøre vores bedste for at udvælge den pæneste og mest unikke plante til dig. 

Step 3:
Pakning

Alle vores planter bliver i dag sendt som almindelig pakkepost. Vi benytter os af genbrugsmaterialer, hvilket gør at planten er tætpakket. Dette er samtidig med til at sikre, at din plante kommer sikkert frem, og at du kan få glæde af den.

Step 4:
Modtagelse

Vi sender planter ud hver mandag, hvor man oftest vil modtage sin plante dagen efter. På denne måde sikrer vi os, at de afsendte planter stadig er friske, når de bliver leveret. Efter modtagelsen, så skal du blot sørge for at planten har det godt i det nye hjem.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.